21.4.2010

”Muistakaahan käydä meidän Facebook-profiilissa...”

Tuottajat ovat etenkin tämän kevätpuolen aikana korostaneet meidän Jekun toimitukselle sosiaalisten medioiden käyttöä lähetyksiemme yhteydessä. Ja tottahan se onkin, että nykyisin sosiaalinen media kuuluu ja näkyy jokaisella radiokanavalla. Sitä pitkin saadaan kommentteja kuulijoilta ja heräteltyä myös erilaisia keskusteluja ohjelman tekijöiden ja kuulijoiden kesken.

Tiistaina muistuttelimme J-P: n kanssa RadioAktiivisen Facebook-profiilista aina silloin tällöin parituntisen aikana ja saimmekin lypsettyä muutamia kommentteja kuulijoiltamme. Kiitos siitä!
Harmi sinänsä, ettei varsinaista keskustelua sinne vielä ole saatu synnytettyä. Emmekö ole juontajina olleet tarpeeksi provosoivia? Vai onko kenties niin, ettei meitä yksinkertaisesti kuuntele kukaan? Jälkimmäistä vaihtoehtoa en usko, sillä itse olen ainakin saanut kommentteja muita väyliä pitkin lähetyksistämme.
Saattaa tietysti olla, että ensimmäisen kommentin kynnys on liian korkea, jotta keskustelua saataisiin viritettyä. Kuka siis olisi sen kuuluisan ensimmäisen kiven heittäjä?

Kommenttienhan ei tarvitse olla pelkästään positiivisia, me tekijät olemme sitä varten eetterissä, että kehitymme. Mikäpä ruokkisi paremmin kehittymistä kuin rakentava kritiikki sieltä kuulijoiden puolelta? Ja myönnetään, kyllähän se positiivinen palaute innostaa ja lämmittää mieltä, jotta lähetystä jaksaa tehdä tulevaisuudessakin!
Kuulumisiin ja hirrrrrmuisen hauskaa kevään jatkoa kaikille! :)

Arja Kangas, toimittaja/juontaja

0 kommenttia:

Lähetä kommentti